DELAVNICA LIČENJA

Skoraj vsaka ženska si želi izgledati popolno, vendar pogosto zmanjka časa, predvsem zjutraj, ko se nam skoraj vedno mudi. Delavnica je namenjena vsem, ki želijo osvojiti osnovne tehnike ličenja.
Ličenje je tudi razumevanje oblike svojega obraza, poudarjanje izraznosti zapeljivega nasmeha in magičen pogled s pravilnim senčenjem oči za vsak dan.
Predstavitev delavnice: osnovna nega obraza pred ličenjem, spoznavanje osnovnega pribora za ličenje in predstavitev čopičev, pravilna izbira kreme glede na tip kože, spoznavanje različnih oblik obraza in barve kože, izbira prave podlage glede na tip in starost kože, korekcija obraza s svetlenjem in senčenjem, fiksiranje in utrjevanje podlage s transparentnimi pudri, ličenje oči in spoznavanje osnovnih tehnik s senčenjem, oblikovanje obrvi s senčili in črtali, oblikovanje ustnic, nanos rdečila na lica…
Na tečaju boste ličili in spoznavali svoj obraz. Osnovno pravilo za dober in obstojen make up je dobra priprava kože za nadaljnje ličenje, pravilna izbira make upa, vrstni red nanosa ličil. Pri samem ličenju je pomembno, da ne obupamo in se po neuspelih poskusih do dobrega make upa ne vrnemo k črni barvici za obrobo oči in k maskari. Bodimo kreativni, poskušajmo eksperimentirati, obraz nam nudi mnogo neodkritih možnosti.
Pri nakupu dekorativne ali negovalne kozmetike moramo biti še posebej pozorni na spremembe kože, ki se pojavljajo v določenih življenjskih obdobjih (puberteta, spreminjanje kože glede na letni čas, nečista, zrela in občutljiva koža). Dobro pa je tudi poznavanje novih trendov, kar nam omogoča lažjo izbiro barv in nam z novimi kombinacijami popestri našo paleto..
Delavnico vodi Nataša Castaldi.
Cena je 39 €, traja 3 ure, število tečajnic je omejeno na 6.
Potekala bo vsak mesec, izvedli jo bomo takoj, ko bo prijavljenih 6 oseb.
Prva delavnica je datumsko določena in bo 15.9. ob 17. uri.
Prijava je veljavna ko vplačate akontacijo 10 € na recepciji Mojega kluba.
Izvajajo se v sosednji stavbi Union, v prostorih Itau.
Vabljeni.