ROJSTNODNEVNE ZABAVE

Zabave so primerne za otroke od dopolnjenega 4. leta dalje (velja tudi za povabljene), na zabavah straši niso prisotni, lahko pa se klub najame za lastno zabavo. Naš cenik ne vsebuje skritih doplačil.
____________________

Zabave trajajo 2 uri, v ceni je vključena pica, cedevita, fotografije, ki vam jih pošljemo preko wetransferja. Na zabavi sta prisotni dve animatorki. Tortico in svečke prinesete sami. Nasvet za prihranek: otroci jedo zelo malo torte, zato kupite manjšo, mogoče kar v kakem nakupovalnem centru za cca 10 eur in nekaj okraskov, pa jo slavljenec sam okrasi. Prosimo, ne nosite dodatnih sladkarij, ker jih otroci veliko dobijo v darilih.
Zabave so lahko ob sobotah in nedeljah, ure za rezervacije so ob 10.00, 13.00 in 16.00. Med počitnicami in prazniki so zabave možne tudi med tednom. V poletnem času zabav ne organiziramo.

V Mojem klubu so možne vse razpisane tematske zabave, ki so primerne za otroke in mladino od 4 do 12 let. Prostori kluba se lahko najamejo za lastno zabavo, več o tem preberite spodaj.

V Intergames centru je v zabavo vključena uporaba trampolinov, bungie trampolinov (na vrveh) in fun shooter. 1 uro uporabljajo te rekvizite, drugo uro se igramo zabavne igre, pojemo pico in upihnemo svečke. Center se nahaja ob jezeru, v veliki Zaki, za restavracijo. Na voljo je parkirišče za dostavo in prevzem otrok. Praznovanje se v primeru dežja lahko prestavi v klub. V vročih dnevih se igramo igre z vodo, zato naj imajo otroci s seboj rezervna oblačila.

Prijavnica, cenik in vabila se nahajajo pod fotografijami. V primeru, da ne prejmete povratnega sporočila, nas pokličite in preverite rezervacijo.
V ceno je vključeno: najem celotnega kluba, 2 animatorja, tematika, kostumi, pica, cedevita, krožniki, pribor, fotografije na ključku ali preko wetransferja.
Ni vključeno: tortica in svečke.

TEMATIKE:
4-10 let
PIKAPOLONA MIRACULOUS, SAMOROG, SOY LUNA (lahko prinesejo svoje kotalke), BEYBLADE, GASILCI, VITEZI, CARS, NOGOMETNA, POLICISTI, SUPER JUNAKI, SPUŽI KVADRATNIK, SAMURAJSKA, STAR WARS, DIVJA BRATA KRATT, GUSARSKA, GUSARSKO ISKANJE ZAKLADA, ISKANJE ZAKLADA brez gusarske tematike, INDIJANSKA, OLIMPIJADA, HELLO KITTY, GIMNASTIČNA, BALETNA, MODNA REVIJA, PRINCESKE, FROZEN, WINX, SMRKASTIČNA, HARRY POTTER, ČAROVNIŠKA, HAVAJI, DISKO, TALENTI SHOW, PIŽAMA PARTY, ZABAVNO ŠPORTNE IGRE, VESOLJSKA, zabava PO VAŠI ŽELJI…
V toplejših dnevih V INTERGAMES CENTRU ob jezeru (trampolini, bungiee trampolin, fun shooter) + zabavne igre.

10-14 let
SOY LUNA (lahko prinesejo svoje kotalke), BEYBLADE, TEEN PARTY, DISKO, ZABAVNO ŠPORTNE IGRE, NAJSTRAŠNEJŠA, PIŽAMA PARTY, BALETNA, MODNA REVIJA, ISKANJE ZAKLADA (brez gusarske tematike), TALENTI SHOW, HAVAJI, OLIMPIJADA, GIMNASTIČNA, V INTERGAMES CENTRU ob jezeru (trampolini, bungiee trampolin, fun shooter), PO VAŠI ŽELJI

Zabave so prilagojene tako fantkom, kot punčkam, npr: na princeskini zabavi se fantki spremenijo v viteze ali prince…

NAJEM KLUBA ZA LASTNO PRAZNOVANJE (Bled in Radovljica)
Če bi želeli praznovanje organizirati sami, lahko klub najamete za 60€ za 2 – 3 ure oziroma za 90 eur za 6 ur.
Prostori obsegajo: 2 dvorani, plezalnico, igralnico, garderobo, hodnik, recepcijo (glejte fotografije na koncu galerije).
Za najem priporočamo uro ob 16.00, da se zabava lahko tudi poljubno podaljša, primeren je tudi termin od 9.00 do 12.00 ali od 13.00 do 15.00. Med najemom mora biti nekaj časa v namen ureditve in čiščenja prostora. V prostore lahko prinesete svojo hrano, pijačo, rekvizite. Na Bledu je na voljo tudi hladilnik z zmrzovalnikom.
Prostor je opremljen z manjšimi mizami za otroke, višjimi za odrasle in klopcami, prav tako je opremljena plezalnica in igralnica s hiško, igračami, trgovino…
Glasbeno opremo lahko prinesete svojo, če se uporablja klubovska odgovarjate za morebitne poškodbe, prav tako odgovarja najemnik za poškodbe rekvizitov, vsega kar se nahaja v prostorih in za morebitne poškodbe prisotnih na zabavi.
Po zabavi prostore pospravi najemnik.
Med počitnicami lahko prostore najamete tudi med tednom.

PLAČILO AVANSA ZA VSE ZABAVE in ZA NAJEM
Rezervacija je dokončno potrjena, ko plačate avans v vrednosti 50 eur, najmanj 7 dni pred zabavo.
________________

Informacije: 040 711 447, infomojklub@gmail.com

 

Rezervacije sprejemamo na spodnjem kontaktnem obrazcu

  Kontaktne informacije

  Ime in priimek otroka (obvezno)

  Starost otroka (obvezno)

  Ime in priimek staršev (obvezno)

  Telefonska številka (obvezno)

  Elektronski naslov (obvezno)

  Domači naslov (obvezno)

  Datum in ura zabave 10, 13, 16 (obvezno)

  Tema zabave (obvezno)

  Število otrok okvirno

  Starost otrok (okvirno od-do)

  Ali so že bili pri nas na zabavi, kolikokrat

  Lokacija zabave

  Vaše sporočilo

  Cenik

  Vabila za rojstnodnevne zabave

  * s klikom na gumb si prenesite vabila