ROJSTNODNEVNE ZABAVE

Zabave organiziramo na dveh lokacijah:
BLED:
Rojstnodnevne zabave organiziramo v prostorih Mojega kluba (2 dvorani, igralnica, plezalnica, garderoba, recepcija) in v Intergames centru v Zaki. Parkirišče je za stavbo kluba brezplačno, čez cesto javno parkirišče brezplačno 1 uro.
RADOVLJICA: za avtobusno postajo, nad trgovino Mercator. (1 dvorana s plezalno steno za mlajše, garderoba). Parkirišče je brezplačno.

Zabave trajajo 2 uri, v ceni je vključena pica, cedevita, fotografije na ključku, ki ga prinesete ali vam pošljemo preko wetransferja. Na zabavi sta prisotni dve animatorki. Tortico in svečke prinesete sami. Nasvet za prihranek: otroci jedo zelo malo torte, zato kupite manjšo, mogoče kar v kakem nakupovalnem centru za cca 10 eur in nekaj okraskov, pa jo slavljenec sam okrasi. Prosimo, ne nosite dodatnih sladkarij, ker jih otroci veliko dobijo v darilih.
Zabave so lahko ob sobotah in nedeljah, ure za rezervacije so ob 10.00, 13.00 in 16.00. Med počitnicami in prazniki so zabave možne tudi med tednom.

V Mojem klubu so možne vse razpisane tematske zabave, ki so primerne za otroke in mladino od 3 do 15 let. Prostori kluba se lahko najamejo za lastno zabavo, več o tem preberite spodaj.

V Intergames centru je v zabavo vključena uporaba trampolinov, bungie trampolinov (na vrveh) in fun shooter. 1 uro uporabljajo te rekvizite, drugo uro se igramo zabavne igre, pojemo pico in upihnemo svečke. Center se nahaja ob jezeru, v veliki Zaki, za restavracijo. Na voljo je parkirišče za dostavo in prevzem otrok. V Intergames centru lahko praznujete tudi med tednom. Praznovanje se lahko prestavi v klub samo v primeru, če je le ta prost, ne rezerviramo obeh lokacij vzporedno. V primeru dežja je zabava lahko v velikem šotoru zraven trampolinov. V vročih dnevih se igramo igre z vodo, zato naj imajo otroci s seboj rezervna oblačila.

Prijavnica, cenik in vabila se nahajajo pod fotografijami. V primeru, da ne prejmete povratnega sporočila, nas pokličite in preverite rezervacijo.
V ceno je vključeno: najem celotnega kluba, 2 animatorja, tematika, kostumi, pica, cedevita, krožniki, pribor, fotografije na ključku ali preko wetransferja.
Ni vključeno: tortica in svečke.

TEMATIKE:
3-10 let
PIKAPOLONA MIRACULOUS, SAMOROG, SOY LUNA (lahko prinesejo svoje kotalke), BEYBLADE, GASILCI, VITEZI, CARS, NOGOMETNA, POLICISTI, SUPER JUNAKI, SPUŽI KVADRATNIK, SAMURAJSKA, STAR WARS, DIVJA BRATA KRATT, GUSARSKA, GUSARSKO ISKANJE ZAKLADA, ISKANJE ZAKLADA brez gusarske tematike, INDIJANSKA, OLIMPIJADA, HELLO KITTY, GIMNASTIČNA, BALETNA, MODNA REVIJA, PRINCESKE, FROZEN, WINX, SMRKASTIČNA, HARRY POTTER, ČAROVNIŠKA, HAVAJI, DISKO, TALENTI SHOW, PIŽAMA PARTY, ZABAVNO ŠPORTNE IGRE, VESOLJSKA, PO VAŠI ŽELJI…
v toplejših dnevih V INTERGAMES CENTRU ob jezeru (trampolini, bungiee trampolin, fun shooter)

10-14 let
SOY LUNA (lahko prinesejo svoje kotalke), BEYBLADE, TEEN PARTY, DISKO, ZABAVNO ŠPORTNE IGRE, NAJSTRAŠNEJŠA, PIŽAMA PARTY, BALETNA, MODNA REVIJA, ISKANJE ZAKLADA (brez gusarske tematike), TALENTI SHOW, HAVAJI, OLIMPIJADA, GIMNASTIČNA, V INTERGAMES CENTRU ob jezeru (trampolini, bungiee trampolin, fun shooter), PO VAŠI ŽELJI

Zabave so prilagojene tako fantkom, kot punčkam, npr: na princeskini zabavi se fantki spremenijo v viteze ali prince…

NAJEM KLUBA ZA LASTNO PRAZNOVANJE
Če bi želeli praznovanje organizirati sami, lahko celoten klub na Bledu najamete za 60€ za 2 – 3 ure.
Prostori obsegajo: 2 dvorani (200 m2), plezalnico, igralnico, garderobo, hodnik, recepcijo (glejte fotografije na koncu galerije).
Za najem priporočamo uro ob 16.00, da se zabava lahko tudi poljubno podaljša, primeren je tudi termin od 9.00 do 12.00 ali od 13.00 do 15.00. Med najemom mora biti nekaj časa v namen ureditve in čiščenja prosotra. V prostore lahko prinesete svojo hrano, pijačo, rekvizite. Na voljo je tudi hladilnik z zmrzovalnikom.
Prostor je opremljen s tremi manjšimi mizami za otroke in tremi višjimi za odrasle in klopcami, prav tako je opremljena plezalnica in igralnica s hiško, igračami, trgovino…
Glasbeno opremo lahko prinesete svojo, če se uporablja klubovska odgovarjate za morebitne poškodbe, prav tako odgovarja najemnik za poškodbe rekvizitov, vsega kar se nahaja v prostorih in za morebitne poškodbe prisotnih na zabavi.
Po zabavi prostore pospravi najemnik.
Dvorano v Radovljici lahko najamete za 60€ za 2 – 3 ure, najem je možen med vikendom.
Med počitnicami lahko prostore najamete tudi med tednom.

PLAČILO AVANSA ZA VSE ZABAVE in ZA NAJEM
Rezervacija je dokončno potrjena, ko plačate avans v vrednosti 50 eur, najmanj 10 dni pred zabavo.
Plača se na recepciji kluba na Bledu, ki je odprta od ponedeljka do petka od 16. – 19. ure (razen med prazniki in počitnicami).
V Radovljici je recepcija odprta samo vsak tretji teden v mesecu v času vaj.
Cene za zabave z animacijo so na ceniku glede na število otrok od 75 eur dalje.

________________

Informacije: 040 711 447, infomojklub@gmail.com

 

Rezervacije sprejemamo na spodnjem kontaktnem obrazcu

Kontaktne informacije

Ime in priimek otroka (obvezno)

Starost otroka (obvezno)

Ime in priimek staršev (obvezno)

Telefonska številka (obvezno)

Elektronski naslov (obvezno)

Domači naslov (obvezno)

Datum in ura zabave 10, 13, 16 (obvezno)

Tema zabave (obvezno)

Število otrok okvirno

Starost otrok (okvirno od-do)

Ali so že bili pri nas na zabavi, kolikokrat

Lokacija zabave

Vaše sporočilo

Cenik

Vabila za rojstnodnevne zabave

* s klikom na gumb si prenesite vabila