ACROBATIC POLE in PLES NA OBROČIH

ZA OTROKE IN ODRASLE

ACROBATIC POLE (PLES NA DROGU) je vadba oziroma vrsta šolanja, kjer izvajamo akrobatsko plesne like na vertikalnem drogu, ki je lahko vrteč ali statičen. Vadba na drogu je višje intenzivna, zato je pomembno kvalitetno in daljše ogrevanje, ki zajema tudi vaje za moč in gibljivost. Ogrevanje traja najmanj 30 minut. Preostali del vadbe poteka na drogu, prilagojeno posameznikovemu znanju.
Vadba ne zajema intimnih gest, gole noge in pas je potreben zaradi boljšega oprijema kože v stiku s kovino, ker je za izvedbo zahtevnih elementov nujno, ker blago v stiku s kovino preveč drsi. Tudi na mednarodnih tovrstnih tekmovanjih so prepovedane gibi, ki ne predstavljajo umetnosti in športa.

PLES NA OBROČU (AERIAL HOOP) je vadba, ki je podobna plesu na drogu, le da se izvaja na obroču. Malenkost je lažja, ker je na obroču boljša oprijemljivost in zato primerna za vsakogar.

Treningi za nastope potekajo individualno v prostih terminih, po dogovoru s trenerko.
Za nastope se kombinira z elementi gimnastike, sodobnega plesa, baleta, jazz baleta…

Z redno vadbo na drogu in obroču si boste zagotovili čudovito postavo!
V naših skupinah vadijo otroci od 8 let dalje. Vadbo obiskujejo tudi mamice s hčerkami, občasno se opogumi tudi kak moški. Ne pričakuje se, da boste na vadbo prišli že kondicijsko pipravljeni, kondicijo boste pridobili postopoma na samih urah.

OBLEKA
Na začetnih urah imate lahko hlače do pod kolen in majico, kasneje kratke hlače in majice, odvisno od stopnje, ki jo boste želeli osvojiti.

NASTOPI
2x letno je dan odprtih vrat, kjer lahko starši obiščejo uro in si ogledajo, kaj se otroci učijo (predvidoma novembra in aprila).
Na ostala povabila na nastope večinoma pošljemo nadaljevalno skupino oz. tekmovalke.

TEKMOVALNA SKUPINA
Za tekmovanje je potrebno veliko samoiniciativnosti, trening vsaj 5x tedensko (pole, gibljivost, ples).
Na tekmi Italian pole chamiponship, ki se ga nameravamo udeležiti, so predpisani obvezni elementi iz baleta in gimnastike.

Vpisujemo otroke od 7. leta dalje.

Vabljeni na brezplačne preizkuse programov od 1. – 3.9.2023.

Za urnik in cenik nam pošjite mail na infomojklub@gmail.com.

Naj Moj klub postane Vaš klub.
Vabljeni.