PRAVNA OBVESTILA

Elektronska sporočila

Elektronska sporočila, poslana iz spletne strani, vsebujejo podatke, ki so zaupni in so lahko zakonsko varovani kot tajnost. Sporočilo je namenjeno samo posamezniku ali podjetju, na katerega je naslovljeno, in tistim, ki so pooblaščeni, da ga prejmejo. Če ni bilo namenjeno vam in ste ga kljub temu prejeli, vas obveščamo, da je strogo prepovedano razkrivati, kopirati ali širiti njegovo vsebino ali na podlagi njegove vsebine kakor koli ukrepati. Če ste sporočilo prejeli po pomoti, vas prosimo, da o tem nemudoma obvestite pošiljatelja, nato pa prejeti dokument izbrišete oziroma uničite.

Varovanje zasebnosti

Zavezujemo se, da bomo varovali zaupnost osebnih podatkov uporabnikov spletnega mesta v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. List RS št. 94/2007). Zbrane osebne podatke bomo uporabili izključno za izboljšanje uporabe spletnega mesta ter v namene, za katere jih bodo posredovali uporabniki spletnega mesta.
Osebnih podatkov in kontaktnih informacij ne bomo uporabljali v druge namene ter jih brez izrecnega dovoljenja uporabnika spletnega mesta ne bomo razkrili tretjim nepooblaščenim osebam.
Upoštevali in izvajali bomo vsa zakonska določila, ki se nanašajo na varovanje osebnih podatkov, da posredovane osebne podatke zaščitimo pred kakršnimi koli kršitvami in zlorabami.

Omejitev odgovornosti

Spletno mesto www.moj-klub.si je vzpostavljeno z namenom ponuditi informacije o delovanju Mojega kluba. Vse informacije, besedila in fotografije na spletnem mestu so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine. Prepovedano je kakršno koli reproduciranje, razen izključno za osebno uporabo in v nekomercialne namene, pri čemer se mora navesti izvor fotografije: Fotografija: Moj klub.
Z vzdrževanjem vsebin spletnega mesta bomo skušali zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamčimo in ne prevzemamo odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost.
Pridržujemo si pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve vsebin spletnih strani brez predhodnega opozorila in ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli posledice takšnih sprememb.

Avtorske pravice

Copyright © 2016 Športno društvo Moj Klub. Vse pravice pridržane.
Vse informacije, teksti in podobe na spletnem mestu so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine.
Prepovedano je kakršno koli reproduciranje, razen izključno za osebno uporabo in v nekomercialne namene, pri čemer se morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah.

Pravna oblika

Športno društvo Moj klub ima sedež na Ljubljanski cesti 13a, 4260 Bled.
Davčna številka 12828114, matična št. 1142909000. Trr je odprt pri SKB banki SI56 0313 9108 7364 794.