AKROBATIKA

Akrobatika je podvrst gimnastike preko katere s telovadbo na tleh pridobivamo izredno velik spekter gibalnih sposobnosti. Te prvine so uvrščene v skupino tipičnih sestavljenih acikličnih gibanj, pri kateri se prepletajo statična in dinamična gibanja. Zato lahko zapišemo, da ima akrobatika s svojimi elementi izjemen vpliv na razvoj splošne in specifične koordinacije celotnega telesa. Akrobatika se lahko izvaja posamezno, v parih ali skupinah, pri katerih povečamo razvoj medsebojnega zaupanja, ravnotežja, moči in zagotovo popestrimo vsako uro treninga. Zaradi pozitivnega vpliva akrobatike na človeško telo, so začele reprezentance vseh športov dodajati gimnastiko v njihova pripravljalna obdobja in s tem so izjemno izboljšali rezultate na svojih področjih. Je nepogrešljiva športna panoga in primerna za vsakogar.
Vadimo na tatami blazinah, bosi, v oprijetih oblačilih, lahko dresih.
Vpisujemo otroke od 5. leta dalje.

NASTOPI
2x letno je dan odprtih vrat, kjer lahko starši obiščejo uro in si ogledajo, kaj se otroci učijo (predvidoma novembra in aprila).

Treningi potekajo v Radovljici od oktobra 2023 dalje. Konec septembra 2023 bomo omogočili brezplačne preizkuse programa.
Za urnik in cenik nam pošjite mail na infomojklub@gmail.com.

Vabljeni!
Naj Moj klub postane Vaš klub.